8 leggyakoribb téma

Netán Ön is túlsúllyal küzd? – Ezeket a mozgásformákat ajánljuk szíves figyelmébe!

851
HOZZÁSZÓLÁS:

A testmozgás, a sportolás lényege természetesen nem a zsírégetésben rejlik, de nem szabad elfelejteni egy pillanatig sem, hogy mozgás nélkül szinte elképzelhetetlen a fogyás. A rendszeres mozgás igen is segíthet az ideális testsúly elérésében! A számtalan és egyre inkább szélesedő mozgásformák palettájáról ajánlunk Önnek 5 sportolási módot, melyek egészséges életvezetés mellett az Ön esetében is meghozhatják a várt eredményt!

1. Aerobik
A tornagyakorlatok intenzív mozgásformát nyújtanak, megemelik a pulzusszámot, az egész testet megmozgatják. különösen hogyha szakedzővel, edzőteremben végezzük. Természetesen az otthoni aerobik dvd lemezeknek, kazettáknak is jótékony hatásuk lehet a testsúlycsökkentésre, azonban utóbbi esetben nagy az egyén felelőssége, az alaposság és precizitás sokszor hiányzik a gyakorlatok végrehajtásából.

2. Az úszás igen intenzív mozgásforma, ráadásul az egész testet átmozgatja. A vízi közeg fokozott erőkifejtést igényel. Az úszás kimondottan népszerű sport a túlsúlyosok körében. A titok nyitja a kitartásban és a folyamatosságban rejlik. Lehetőleg dolgoztassunk meg testünket, minimális pihenővel ússzunk a saját kis tempónkban!

3. Jóga
Az első látásra igen egyszerűnek és könnyűnek tűnő jógamozdulatok valójában komoly erőfeszítést, koncentrációt és izommunkát igényelnek. Amellett, hogy felfrissít, feltölt, a rendszeres jógázással támogatható a testsúlycsökkentés is.

4. A futás a legősibb sporttevékenységnek is tekinthető. Egyszerű, kardió jellegű edzésforma, mely a pénztárcát sem terheli igazán. A zsírégető-futás nem a kilométerekről szól, hanem arról, hogy nagyjából 40 percig, azonos intenzitással képesek vagyunk-e saját tempónkat felvéve futni?! A továbbiakban az ún. Intervallum-edzés (a mozgást váltakozó tempókban magasabb – alacsonyabb szinten, aktív pihenéssel) is sokat segíthet.

5. Kerékpározás
Minden korosztálynak ajánlott, “megbízható” zsírégető, mely az állóképességen is javít. Legalább 40 perc kerékpározásra szánt idő szükséges azért. Sokat segíthet az is, hogy amennyiben van rá lehetőségünk, a kerékpáros közlekedést választjuk. Túlsúlyosok körében már csak azért is népszerű, hiszen nem terheli meg az ízületeket, melyekre a felesleges kilók miatt így is fokozottabb nyomás nehezedik.

851
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]